Dagens forløb i hundepensionen

Du skal vide hvad vi foretager os på Ringsted Hundepension!
Vi gør os umage for at passe rigtig godt på din hund. Og det er vigtigt for os, at du er klar over hvordan vi arbejder og hvad det er vi gør for din hund.

Hver morgen starter vi ud med at se til alle hundene i pensionen, så vi er sikre på alle har det godt efter en rolig nat. De hunde der evt. skal have medicin om morgenen får deres medicin. Så bliver hundene lukket ud i løbegårde, hvor de alle får friskt vand og vi starter arbejdet med rengøring af de indendørs bokse.

Indenfor gøres rent, drikkeskåle ordnes med rent vand og der gøres klar med rene skåle til aftenens fodring .

I løbet ad dagen gås der tur med de hunde der har bestilt ekstraydelsen, nogle hunde skal på legepladsen og vi tilser løbende hundene for at se om de trives og de har det godt med den hund de evt. er blevet sat sammen med. Medicinering til hunde der skal have mere end morgen og aften udføres også løbende.

Alt efter vejret og hundenes størrelse, pels og alder, så lukkes hundene ind igen i løbet ad dagen, som de får behov for det. Dagen slutter med fodring indendørs, medicinering af dem der skal have noget ekstra om aftenen og en grundig rengøring af de udendørs løbegårde.

Nu er vi nået til aftenen og pensionen er lukket. Stilheden sænker sig igen over gården lige til næste morgen, hvor det hele går løs igen.​